Πέμπτη 20.01.2022

Η “κακοποίηση” της διαφορετικής άποψης!

TOP

Βγήκαν πολλοί έγκριτοι «δικαστές ειδησεογράφοι» να κατακρίνουν τους δύο φοιτητές που βγήκανε στην ΕΡΤ και μίλησαν για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία..

Με ειρωνεία τους διαπόμπευσαν , θέλοντας και καλά να δείξουν ότι η Κυβέρνηση ήθελε να περάσει το μήνυμα για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία  από δύο «απλούς» φοιτητές, που όμως είναι στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ .

Ο ένας είναι ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, κάτι που ποτέ δεν έκρυψε..

Πάμε όμως να δούμε την ουσία γιατί αυτοί που δείχνουν με το δάχτυλο και κρίνουν τον άλλον, μάλλον δεν βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη..

 

  1. Αρχικά είναι φοιτητές και άνθρωποι, όχι μόνο μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ .Αλλά οι αντικειμενικοί μόνο αυτό θέλουν να δείξουν, στοχοποιώντας τους ρατσιστικά για μερικά like παραπάνω..
  2. Οι ίδιοι , όπως και κάθε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ,αλλά και κάθε απλός φοιτητής, που δεν ανήκει στη ΚΝΕ, την αριστερά , ή είναι αναρχικός, δεν μπορεί να μπει στο Μπίνειο βράδυ, ή να πάει στον κάτω όροφο του Περιβάλλοντος , γιατί είναι το «στέκι» των αναρχικών, ο χώρος που τον πληρώνεις ΕΣΥ που διαβάζεις το άρθρο με τους φόρους σου. 
  3. Ο ίδιος και πολλοί άλλοι , έπρεπε να χάσουν εξάμηνα για να κάνουν την «επαναστατική τους γυμναστική» αρκετοί από αυτούς που Κυβέρνησαν για 4,5 χρόνια ή είναι στη Βουλή σήμερα..
  4. Ο ίδιος και πολλοί άλλοι πληρώνουν ενοίκια για να κάτσουν περισσότερα χρόνια, γιατί κάποιοι βρήκαν το «αντριλίκι» τους μέσα από τις καταλήψεις των Δημοσίων Πανεπιστημίων , ενώ οι Πρυτανικές Αρχές δεν τους προστάτευσαν ως όφειλαν..

Ο Γιάννης, ο Βασίλης, η Στέλλα, ο Γιώργος, η Κατερίνα είναι αμέτρητοι φοιτητές που είναι υπέρ της προστασίας της ζωής τους αρχικά και εσείς οι «ανεξάρτητοι» ειδησεογράφοι τους «κακοποιείτε» με το να δείχνετε τα πρόσωπά τους στα site σας λες και είναι δολοφόνοι…

Το να κάνετε κριτική είναι θεμιτό, το να «στοχοποιείτε» ή να διαπράττετε «δολοφονία χαρακτήρα» είναι μη ηθικό και σίγουρα κατευθυνόμενο..

 

Α! και κάτι που ξέχασα..

Τα παιδιά βγήκαν στην τηλεόραση με το όνομά τους αναρτημένο και το πρόσωπό τους να φαίνεται..

Δε χρειάστηκε να φορέσουν κουκούλες..

Ίσως είχατε συνηθίσει από τους υποτιθέμενους μάρτυρες της Novartis

 

Αυτά για Κυριακή…

Καλή συνέχεια στην ημέρα σας!

 

«Ο Πλάτανος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ