Τετάρτη 29.03.2023

45χρονη γυμνάστρια κατηγορείται ότι βίασε 300 φορές τον ανήλικο φίλο της κόρης της

Μια γυμνάστρια στις ΗΠΑ συνελήφθη επειδή έκανε σεξ με τον ανήλικο φίλο της κόρης της περισσότερες από 300 φορές

Η πρώην προπονήτρια μαζορετών από την Οκλαχόμα κατηγορείται ότι εξανάγκασε έναν 16χρονο μαθητή, ο οποίος έβγαινε με τη δική της έφηβη κόρη, σε μια μακροχρόνια σεξουαλική σχέση που έχει περιγραφεί ως «χειριστική και ελεγκτική».

Η Τζένιφερ Χόκινς, 45 ετών, εργαζόταν με μερική απασχόληση στo δημόσιo σχολικό συγκρότημα Μουρ κατά τη διάρκεια της φερόμενης σχέσης με το ανήλικο θύμα και έκτοτε απολύθηκε, δήλωσε εκπρόσωπος της περιφέρειας στο Fox News.

Η σχέση ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και το θύμα αποφοίτησε έκτοτε από το σχολείο λέγοντας στην αστυνομία ότι είχε βιαστεί «πολλές φορές», στέλνοντας επιστολήμε τις συγκεκριμένες κατηγορίες στις 27 Ιανουαρίου στους υπαλλήλους της περιφέρειας από κέντρο αποτοξίνωσης στην Καλιφόρνια.

Η Χόκινς αρχικά αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αλλά στη συνέχεια «παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και άρχισε να κλαίει , αφού ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική σχέση» με τον φοιτητή. Τουλάχιστον αυτό έφτασε σταν πληροφορία στο Fox News.

Το 21χρονο σήμερα θύμα ισχυρίστηκε ότι είχε βιαστεί πολλές φορές από την 45χρονη γυναίκα στο σπίτι της στην Οκλαχόμα.

Όταν ρωτήθηκε πόσες φορές είχε κάνει σεξ με το θύμα, η Χόκινς φέρεται να απάντησε: «Δεν έχω ιδέα», κάτι που σύμφωνα με την αστυνομία υποδηλώνει ότι ήταν «πολλές φορές».

Η γυμνάστρια έκανε σεξ μαζί του περισσότερες από 300 φορές

Κατά τη διάρκεια της σχέσης που διήρκεσε μέχρι το 2022, το θύμα είπε στην αστυνομία ότι υπολογίζει ότι το ζευγάρι έκανε σεξ περισσότερες από 300 φορές και ότι γνωρίστηκαν μέσω της κόρης της γυμνάστριας, με την οποία το θύμα έβγαινε για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα και την οποία γνώριζε από το σχολείο.

Δεν είναι σαφές αν η κόρη και το θύμα εξακολουθούσαν να έχουν σχέση όταν ξεκίνησε η σχέση με τη μητέρα της.

Το θύμα έδειξε στην αστυνομία μηνύματα μεταξύ αυτού και της 45χρονης, η οποία «θύμωνε» με το θύμα αν κοιτούσε άλλες γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στην ένορκη βεβαίωση.

Στα μηνύματα, το θύμα φέρεται να έλεγε στην Χόκινς: «Σε θέλω στη ζωή μου. Απλά δεν θέλω μια ρομαντική σχέση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ