Κυριακή 17.10.2021

6ο τουρνουά Μπάσκετ –«Σοφία Δημολιάνη-Νίκος Παναγιωτάκης»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε, από τον Θησέα Παναγιούδας, τις Ελπίδες Παναγιούδας και τον Αθλητικό-Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Μυτιλήνης, το 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ –«Σοφία Δημολιανη-Νικος Παναγιωτάκης» την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στο γήπεδο της Παναγιούδας έπειτα από μία χρονιά διακοπής το 2020, λόγω της πανδημίας.

Έγιναν μία σειρά από εκδηλώσει, από το πρωί, και το απόγευμα έγιναν αγώνες μεταξύ των ακαδημιών των συλλόγων και διαγωνισμοί βολών και τριπόντων, όπου πήραν μέρος περισσότεροι από 120 αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών, ανά κατηγορίες.

Βραβεύτηκαν όλοι οι νικητές ανά κατηγορία ενώ στην συνέχεια ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε ο λόγος της συζύγου του Νίκου Παναγιωτάκη, Μυρσίνη Διαμαντή(και Γενική Γραμματέας του ΘΗΣΕΑ), η οποία και ευχαρίστησε όλους του διοργανωτές και τον Πρόεδρο Του νομικού προσώπου κ. Πιττό, για την συνέχιση του Τουρνουά μετά το 2019.

Ο πρόεδρος του χωριού κ. Βιόλατζης στον χαιρετισμό του,τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί ο Θησέας στην Α2 Εθνική και επανέλαβε την βούληση του Δήμου, να αποκτήσει το κλειστό γήπεδο του ο Θησέας πολύ σύντομα. Ευχή όλων το 7ο Τουρνουά να γίνει μέσα σε αυτό.

Ο πρόεδρος των ΕΛΠΙΔΩΝ κ. Γιαννακέλλης τόνισε ότι τα οράματα και οι στόχοι της Σοφίας και του Νίκου, αποτελούν το «φάρο» για να συνεχίσουμε το έργο τους. Στο τέλος της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν αθλητές και παράγοντες που έχουν προσφέρει στους δύο συλλόγους, όπως ο Μπούμπας Δημήτριος, ο Δήμου Νικόλαος και ο ιερέας του χωριού πατήρ Σαράντης Τριαντάφυλλος.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.sportlesvos.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ