ΛΕΣΒΟΣ - 19/12/2022 - 5:00 μμ
Qatargate: Το Κατάρ ξεκαθαρίζει: Δεν έχουμε καμία σχέση με την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Οι βελγικές αρχές έχουν απαγγείλει κατηγορίες σε τέσσερα άτομα που συνδέονται με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βάσει πληροφοριών, ότι το Κατάρ, που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, τους παρείχε μετρητά και δώρα για να επηρεάσει τη λήψη αποφάσεων. Το Κατάρ έχει προηγουμένως αρνηθεί κάθε εμπλοκή.
Μακελειό σε πολυκατοικία στον Καναδά – Πέντε νεκροί – Τα θύματα εντοπίστηκαν σε διάφορα διαμερίσματα
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα διπλωμάτης της αποστολής του Κατάρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρεται ότι η χώρα δέχθηκε “αποκλειστικά αυτή κριτική και επίθεση” στο πλαίσιο της έρευνας και ότι είναι βαθιά απογοητευμένη που η βελγική κυβέρνηση “δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια να συνεργαστεί με την κυβέρνησή μας για να εξακριβώσει τα γεγονότα”.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι “ο περιορισμός του διαλόγου και της συνεργασίας” για το θέμα πριν από την ολοκλήρωση της νομικής διαδικασίας θα επηρεάσει αρνητικά τη συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας και τις συζητήσεις για την παγκόσμια ενεργειακή ασφάλεια.
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τριήμερο προσκύνημα στην Πέργαμο από τον Σύλλογο Περγαμηνών Λέσβου
28.08.2026 - 8:00 πμ
Αλλαγή στα εφημερεύοντα φαρμακεία την Παρασκευή 28/8/2026
27.08.2026 - 6:30 μμ
Αλλαγή στα εφημερεύοντα φαρμακεία την Κυριακή 30/8/2026
27.08.2026 - 5:30 μμ


























