ΛΕΣΒΟΣ - 14/01/2023 - 1:30 μμ
Ανοιχτή πρόσκληση για το 5ο Lesvos Food Fest
Στα μέσα Ιουλίου και συγκεκριμένα 16-23, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το 5o Lesvos Food Fest.
To Φεστιβάλ Λεσβιακής Γαστρονομίας, περιμένει τις προτάσεις όλων για καινοτόμες δράσεις που θα συμβάλουν στην διοργάνωση του.
Όσοι τοπικοί σύλλογοι, φορείς, ιδρύματα έχουν “όρεξη” μπορούν να υποβάλουν μια σύντομη περιγραφή δράσης που προτείνουν για την προβολή της γαστρονομίας της περιοχής τους.
Την αίτηση υποβολής πρότασης μπορούν να την κατεβάσουν από το και αφού συμπληρωθεί να την στείλουν στο e-mail: visitmolyvos@gmail.com στον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, διοργανωτή του Φεστιβάλ έως τις 31/1/2023. Όσοι φορείς υποβάλουν τις προτάσεις τους, θα συμμετέχουν στην προγραμματική συνάντηση του Φεστιβάλ που θα γίνει τον Φεβρουάριο 2023.
πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://aeolos.tv
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νυκτερινή περιήγηση στο Απολιθωμένο δάσος κάτω από το φως της Πανσελήνου
26.08.2026 - 8:00 πμ
Νέο κρούσμα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο στην Πέτρα την Παρασκευή 21 Αυγούστου
24.08.2026 - 12:11 μμ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11:00 πμ
























