ΕΛΛΑΔΑ - 18/04/2023 - 2:00 μμ
Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος απειλεί με μηνύσεις – Πώς πέρασε το Πάσχα
Ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να κλητευθεί για να απολογηθεί, καθώς οι Αρχές εξετάζουν τα οικονομικά του στοιχεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο κατηγορούμενος θα κληθεί να απολογηθεί τον Απρίλιο.
Σύμφωνα με τον εκκλησιαστικό συντάκτη του καναλιού, Ανδρέα Καραγιάννη, ο πατήρ Αντώνιος πέρασε το Πάσχα με φιλικά πρόσωπα, αναμένοντας να δικαστεί, ενώ αφήνει αιχμές κατά της νέας διοίκησης της Κιβωτού του Κόσμου.
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 15χρονου που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είπε τα εξής:
«Τώρα θυμήθηκε να καταθέσει μηνύσεις; Μήπως έχει αλλάξει η υπερασπιστική του γραμμή, διότι υπάρχει περίπτωση οι νομικοί του παραστάτες να μην είναι οι ίδιοι; Οι δικηγόροι φταίνε; Πόσους δικηγόρους θα έχει πια; Δεν μπορεί να έχει πάνω από δύο δικηγόρους στην ανάκριση».
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ψηφιακό Πορτοφόλι: Όλα από το κινητό, τέλος στις ουρές και τη χαρτούρα
26.08.2026 - 3:00 μμ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11:00 πμ

























