Κυριακή 25.10.2026

Σταμάτης Μαλλέλης “Θα τα πούμε μετά τις εκλογές με προτάσεις για την πατρίδα μας που όλοι αγαπάμε.”

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται στον Τοπικό Τύπο που με αφορούν έμμεσα ή άμεσα, θέλω να τονίσω τα εξής:

Όλο αυτό το διάστημα ασχολούμαι αποκλειστικά με το κανάλι που εργάζομαι , το MEGA , στην δύσκολη αυτή προεκλογική περίοδο. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία όπως την κάνω επί 35 χρόνια από Διευθυντικές θέσεις στα μεγάλα κανάλια.

Δεν έχω καιρό ούτε για μικρότητες, ούτε για ίντριγκες, ούτε για καμαρίλες, ούτε για …λάσπη και υπονομεύσεις. Αυτά τα αφήνω σε αυτούς που ζουν στο σκοτάδι του μικρόκοσμού τους.

Και φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αναλυτές «του πόντου» που σιτίζονται από το δημόσιο κορβανά.

Θα τα πούμε μετά τις εκλογές με προτάσεις για την πατρίδα μας που όλοι αγαπάμε.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.