ΛΕΣΒΟΣ - 22/08/2023 - 8:30 πμ
1o Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής στη Βατούσα
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού διοργανώνει σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Βατούσας « Η Μεταμόρφωση», το Ίδρυμα «Χρήστος και Μαρία Παππουτσή» και την τοπική Κοινότητα Βατούσας το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής Βατούσας. Ένα ανοιχτό 3ημερο εργαστήριο ορχήστρας στις 21-22-23 Αυγούστου ( Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ) στην πανέμορφη γραφική Βατούσα Λέσβου για όλους και για όλες.
Στο τριήμερο αυτό εργαστήριο θα συμμετέχουν οι Ανδριάνα Αχιτζάνοβα- Πεταλά, Μάκης Μπακλατζής και Δημήτρης Παναγούλιας με την βοήθεια των οποίων οι συμμετέχοντες θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα μελετήσουν τραγούδια και οργανικούς σκοπούς της Ανατολικής Μεσογείου.
Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με την συναυλία ορχήστρας την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 21.30 στην Βατούσα Λέσβου στην οποία θα συμμετέχουν οι εισηγητές και οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου.
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλαγή στα εφημερεύοντα φαρμακεία την Παρασκευή 28/8/2026
27.08.2026 - 6:30 μμ
Αλλαγή στα εφημερεύοντα φαρμακεία την Κυριακή 30/8/2026
27.08.2026 - 5:30 μμ
Σοβαρό τροχαίο στη Μυτιλήνη – Θερμή: Στο νοσοκομείο οδηγός μοτοσικλέτας
27.08.2026 - 3:30 μμ


























