ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - 06/10/2023 - 1:03 μμ
Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, η αγορά του οικοπέδου του Μιχαλέλειου Οίκου Ευγηρίας από το Δήμο Μυτιλήνης, έναντι του ποσού των 50.000€.
Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, η αγορά του οικοπέδου του Μιχαλέλειου Οίκου Ευγηρίας από το Δήμο Μυτιλήνης, έναντι του ποσού των 50.000€.
Τα σωρευμένα οικονομικά ζητήματα του Ιδρύματος, που το τελευταίο χρονικό διάστημα δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στην συλλογική λειτουργία του, με την απόφαση αυτή πλέον λύνονται.
Ως Δήμαρχος Μυτιλήνης, ξεπερνώντας πολλά τυπικά και γραφειοκρατικά θέματα για ακόμη μία φορά, υλοποιώντας την υπόσχεσή μου, συμβάλλω τα μέγιστα στη διασφάλιση μίας καλύτερης ποιοτικά ζωής για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ως οφείλουμε.
Array
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκαίνια στην παιδική χαρά της Φίλιας
20.08.2026 - 2:11 μμ
Αφθώδης και 7 θέματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο
20.08.2026 - 1:11 μμ
Εκδήλωση του «Taste Lesvos» από τον Δήμο Μυτιλήνης στην Επάνω Σκάλα
20.08.2026 - 11:37 πμ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11:00 πμ
























