Δευτέρα 06.07.2026

O Κυριάκος παίζει χωρίς αντίπαλο – Γιατί δεν υπάρχουν δελφίνοι στην ΝΔ

Η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαµαρά, µε αφορµή την πολυσυζητηµένη τροπολογία των Καιρίδη – Γεωργιάδη, έδωσε τροφή για να αναπτυχθεί µια εσωκοµµατική κουβέντα.

Μπόλικη κουβέντα έγινε τις προηγούµενες µέρες σε σχέση µε τις δήθεν αναταράξεις στο εσωτερικό της Ν.∆., µε αφορµή την πολυσυζητηµένη τροπολογία των Καιρίδη – Γεωργιάδη, µε την οποία νοµιµοποιήθηκαν όσοι µετανάστες κατοικούσαν παρανόµως στη χώρα µέχρι την 30ή Νοεµβρίου.Για να ακριβολογώ, µιλάµε για περίπου 30.000 κόσµο.

Η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαµαρά έδωσε τροφή για να αναπτυχθεί µια εσωκοµµατική κουβέντα. Επειδή, όµως, είναι άλλο να σεναριολογούµε και εντελώς διαφορετικό να προσεγγίζουµε µε ρεαλισµό την πραγµατικότητα, αποτελεί κοινό µυστικό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι µακράν ο πιο ευτυχισµένος πρόεδρος της Ν.∆.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ