ΛΕΣΒΟΣ - 19/01/2024 - 10:44 πμ
Επίσκεψη Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου “Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ”
Προσφορά ειδών ένδυσης & τροφίμων
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου “Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ” επισκέφθηκαν την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024τα Μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ.κ. Σοφία Χριστόφα και Νίκη Καλλιοντζή, η Κοινωνική Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Τμήματος κ. Μαρία Συμεού μαζί με Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος, όπου παρέδωσαν είδη ένδυσης και τρόφιμα που είχαν συγκεντρώσει οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος στο πλαίσιο της δράσης “Το καλάθι της Αγάπης”, με σκοπό την κάλυψη αναγκών του Κέντρου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 147 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νυκτερινή περιήγηση στο Απολιθωμένο δάσος κάτω από το φως της Πανσελήνου
26.08.2026 - 8:00 πμ
Νέο κρούσμα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο στην Πέτρα την Παρασκευή 21 Αυγούστου
24.08.2026 - 12:11 μμ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11:00 πμ























