Κυριακή 25.10.2026

Συνάντηση Μουτζούρη και Αθανασίου με τον Υφυπουργό Υποδομών για την Νότια Παράκαμψη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης,  συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Ταχιάο, παρουσία του Βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου,  με θέμα συζήτησης την Νότια Παράκαμψη Μυτιλήνης.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι εντός μηνός οι υπηρεσίες του θα έχουν ολοκληρώσει την μελέτη η οποία θα παρουσιαστεί  προκειμένου να δρομολογηθούν περαιτέρω ενέργειες.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.