ΛΕΣΒΟΣ - 27/02/2026 - 8:04 πμ
Όλοι στις συγκεντρώσεις για το έγκλημα των Τεμπών
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στο Δημόσιο, να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Σαπφούς, το Σάββατο 28/02/2026 στις 12:00.
Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα, το Έγκλημα των Τεμπών, παραμένει ανεξιχνίαστο και ατιμώρητο, με συγκεκριμένες ευθύνες συγκάλυψης που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας καθημερινά.
Οι ιδιωτικοποιήσεις και η συστηματική υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών, της Υγείας, της Παιδείας, κοινωνικών αγαθών με κριτήριο το κέρδος, δεν λύνουν προβλήματα – τα δημιουργούν!
Συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις, ενώνουμε τις φωνές μας στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων, απαιτώντας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύγκρουση Ι.Χ. με μοτοσικλέτα στον δρόμο Καλλονής – Σιγρίου
20.04.2026 - 6:35 μμ
4 νέα δείγματα θετικά από την Περιφέρεια
20.04.2026 - 6:33 μμ

























