Κυριακή 25.10.2026

Το πρώτο tablet της Nokia – Θα έχει μπαταρία 15 ωρών

Το πρώτο της tablet παρουσίασε η Nokia, η οποία επιθυμεί να αποκτήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, μπαίνοντας σφήνα στην Apple και τις υπόλοιπες μεγάλες εταιρείες του κλάδου. 

Ο λόγος για το Nokia T20, το οποίο θα «τρέχει» με λογισμικό Android και θα έχει οθόνη 10,4 ιντσών. Το μεγάλο «ατού», όμως, αφορά την μπαταρία, η οποία θα διαθέτει ενεργειακή αυτονομία έως και 15 ωρών.  

Μάλιστα, σύμφωνα με την σκανδιναβική εταιρεία, το T20 μπορεί να υποστηρίξει έως και 10 ώρες συνεχούς video streaming, χωρίς να χρειαστεί φόρτιση. 

Η τιμή του νέου προϊόντος θα ξεκινάει από τα 199 ευρώ στην Ευρώπη και από τα 249,99 δολάρια στις ΗΠΑ.  

Υπενθυμίζεται ότι πίσω από τη Nokia βρίσκεται η φινλανδική εταιρεία HMD, η οποία από το 2016 έχει αποκτήσει την άδεια χρήσης του ιστορικού brand name (η Nokia ως εταιρεία έχει εξαγοραστεί από τη Microsoft). 

Στόχος είναι να βάλει «πόδι» στην αναπτυσσόμενη αγορά των tablets, τα οποία έχουν λάβει ισχυρή ώθηση από την ψηφιοποίηση της αγοράς και την αύξηση των ποσοστών της τηλεργασίας. 

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.moneyreview.gr/

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.