ΕΛΛΑΔΑ - 16/11/2021 - 8:00 πμ
Βόλος: Είχε σκοτώσει και τη μάνα του δικηγόρου του ο δολοφόνος της 75χρονης
Αδιανόητη τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας 75χρονης γυναίκας στο Βόλο, με δράστη τον 39χρονο βαφτισιμιό της. Όπως αποδεικνύεται από τα εργαστηριακά ευρήματα, 12 χρόνια νωρίτερα, ο δολοφόνος είχε σκοτώσει άλλη μία γυναίκα, ηλικίας 69 ετών, που είναι η μητέρα του ανθρώπου που κλήθηκε να τον υπερασπισθεί. Ο δικηγόρος, μη γνωρίζοντας, είχε αναλάβει να υπερασπισθεί τον φονιά της μάνας του!
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δολοφονία που διαπράχθηκε πριν από 12 χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με τον δράστη να είναι ο ίδιος που δολοφόνησε την 75χρονη νονά του προ ημερών στη Νέα Ιωνία.
Όπως προέκυψε, η θανούσα – που ήταν μητέρα του δικηγόρου, ο οποίος εκπροσωπεί τον 39χρονο – έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της.
Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο, καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη.
Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.protothema.gr
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αλλαγές για αγρότες και τρίτεκνους – Τα αφορολόγητα όρια [Παραδείγματα]
08.09.2026 - 12:00 μμ


























