ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ - 24/12/2021 - 3:15 μμ
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια – Δεν ξέρω ποιος τα ανέβασε ξανά»
«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια». Αυτό φέρεται να είπε νωρίτερα σήμερα στον εισαγγελέα ο γνωστός παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
«Κάποιος τα ανέβασε ξανά, αλλά δεν γνωρίζω ποιος»εμφανίζεται να ισχυρίστηκε ακόμη, δίχως ωστόσο να πείσει τον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο Διαδίκτυο.
Κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο.


πηγή άρθρου και φωτογραφίας:https://www.protothema.gr
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποιοι πρέπει να αλλάξουν το δίπλωμα οδήγησης μέσα στο 2026
31.08.2026 - 3:00 μμ
Όλες οι φυλές του Τσίπρα: Οι πατρίκιοι, οι πληβείοι και η… Βαρόνη Θεώνη Σταφ
31.08.2026 - 2:00 μμ
























