Παρασκευή 31.07.2026

Κορίτσια κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα! Γίνεται «Πρίμα Μπαλαρίνα»! Τμήματα μπαλέτου για παιδιά από 3,5 ετών στο anasa gym.Νέα τμήματα Sreet Dance – Hip-Hop!

Οι εγγραφές  συνεχίζονται στα τμήματα μπαλέτου του anasa gym με τις  μικρές μπαλαρίνες να είναι ενθουσιασμένες!

Μετά από 13 χρόνια συνεχούς λειτουργίας τμημάτων   κλασικού και μοντέρνου χορού στην Λήμνο στην μετά covid εποχή τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα   είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε ξανά τις μικρές και μεγάλες μαθήτριές μας !

 

Η μοναδική σχολή στην Λήμνο που πραγματοποιεί κάθε έτος  παράσταση! 

Τα τμήματα λειτουργούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη και είναι χωρισμένα ανά ηλικία. Δεν είναι απαραίτητο τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας (από 7 ετών και πάνω) να έχουν προηγουμένη εμπειρία μια και η πολύπειρη Δασκάλα μας  θα μυήσει τα παιδιά στην τέχνη του χορού και του μπαλέτου από τα πρώτα μαθήματα με ασφάλεια κάνοντας τα να το αγαπήσουν!

Πιο συγκεκριμένα για την σχολική χρονιά 2022-23 θα λειτουργήσουν τα εξής  τμήματα:

3-5  ετών (νηπίων) 2ώρες την εβδομάδα σε ολιγομελή             2 τμήματα και για τα παιδιά που πηγαίνουν στο                ολοήμερο.   

6-7ετών ( 1η–2η  δημοτικού  )  3ώρες  την εβδομάδα (                     2 ώρες κλασικό μπαλέτο +1 ώρα μοντέρνο)                      

 8-10 ετών   ( 3η -4η -5η  δημοτικού) 3ώρες  την                                     εβδομάδα ( 2 ώρες κλασικό μπαλέτο +1                             ώρα σύγχρονο)   

10 ετών και άνω   

τμήματα μοντέρνου-σύγχρονου χορού 

Το Pre Ballet 3-5 ετών.

Eνα πρόγραμμα που απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 3-5 ετών. Η πρώτη ομαλή και ευχάριστη επαφή του παιδιού με τη μουσική και την κίνηση. Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας για τον κλασικό χορό χωρίς να απαιτεί την πειθαρχία και την έντονη άσκηση που χαρακτηρίζει το μπαλέτο.

Αν θέλαμε με λέξεις να περιγράψουμε το περιεχόμενο του μαθήματος θα λέγαμε:

παιχνίδι- κοινωνικοποίηση- χαμόγελο- επιβράβευση . 

Δεν υπάρχει λόγος να σας πούμε όμορφες εντυπωσιακές λέξεις μοντέρνο – σύγχρονο χορό σ αυτές τις ηλικίες, τα παιδιά δεν γνωρίζουν ούτε την έννοια των λέξεων!

Μέσω του μαθήματος το παιδί:

-Ξεκινά να γνωρίζει τον πανέμορφο κόσμο του μπαλέτου
-Αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του
-Εξελίσσει την μουσικότητά του και αντιλαμβάνεται το χώρο και το σώμα του
-Μαθαίνει να κινείται με έλεγχο, συντονισμό, αυτοπεποίθηση
-Μαθαίνει να χρησιμοποιεί το σώμα του ως μέσο επικοινωνίας και εκφράζει μέσα από το χορό τα συναισθήματά του.

 

 

 

Pre Primary & Primary  6-10 ετών.

είναι οι πρώτες τάξεις του συστήματος, και σκοπό έχουν να εισάγουν τα κορίτσια στον κόσμο του μπαλέτου

 

Μοντέρνος  χορός: από 10ετών-ενήλικες

Τμήματα  για παιδιά γυμνασίου και Λυκείου , ενηλίκων που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του κλασικού και μοντέρνου  χορού.

Τα παιδιά εκπαιδεύονται και ψυχαγωγούνται μέσα από την δεξιότητα του χορού, ενώ στο τέλος της χρονιάς η πραγματοποίηση της  κεντρικής παράστασης αποτελεί σημείο αναφοράς για τις εκδηλώσεις του νησιού!!

 Street dance, hip-hop

Το Street dance αποτελεί συνηθισμένη έκφραση της hip-hop κουλτούρας και αναφέρεται σε στυλ χορού που εξελίχθηκε σε οποιοδήποτε ανοιχτό χώρο, όπως σε δρόμους, πάρτι, νυχτερινά κέντρα και σχολεία.

Συχνά είναι αυτοσχεδιαστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση, την έκφραση και την επικοινωνία με τους θεατές και άλλους χορευτές. Αυτοί οι χοροί συχνά ταυτίζονται με  μέρος της κουλτούρας της γεωγραφικής περιοχής που προέρχονται.

Δύο παραδείγματα του street dance περιλαμβάνουν το Β-boying (breakdancing), το οποίο προέρχεται από την Νέα Υόρκη και το Shuffle Μελβούρνης από την Αυστραλία.

Αυτή την χρονιά  θα λειτουργήσουν κάθε Σάββατο 2 τμήματα από μία ώρα την εβδομάδα για ηλικίες:

 1o  τμήμα :8ετών – 11ετών

2o   τμήμα 12ετών και άνω

Το πρώτο μάθημα- δοκιμή είναι Δωρεάν!

ΕΚΠΤΩΣΗ 50%  στους μαθητές των τμημάτων μας 

Τα τμήματα είναι ολιγομελή 

Εκπτώσεις στα αδέρφια

Εναρξη  μαθήματων  15 Σεπτέμβρη , Μύρινα 

Πληροφορίες στο 698 206 1447

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο https://www.facebook.com/anasa.gym

“Κορίτσια κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα”! 

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ