Δευτέρα 05.06.2023

A.O. Ηφαιστία :Απλά Υπέροχοι!!

Αποτελέσματα Διασσυλογικών Αγώνων Ανδρων – Γυναικών, Κ-20 και σύνθετων αγωνισμάτων Κ-16.
Με ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση των παιδιών μας, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στο νησί της Μυτιλήνης.
Στα σύνθετα αγωνίσματα Κ-16, οι 4 αθλητές μας, ο Μάρκος Βαρίτης από το Κοντοπούλι, ο Μανώλης Μπεκρής από την Ατσική, ο Άρης Ψαρής από το Μούδρο και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου από την Ατσική έπιασαν χαλαρά τα όρια βαθμολόγησης, προσφέροντας στο σύλλογο 32 πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι αν προστεθούν στους 88 βαθμούς που συγκεντρώσαμε στα ατομικά αγωνίσματα Κ-16, βγάζουν ένα σύνολο 120 βαθμών, που είναι οι περισσότεροι που έχει συγκεντρώσει ποτέ η ομάδα μας σε Διασσυλογικά Κ-16!!!
Οι 4 αθλητές μας όμως δεν έμειναν εκεί…
Ο Άρης Ψαρής στη Σφαιροβολία του Εξάθλου, έκανε σπουδαία βολή, που του έδωσε την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-16, ο Μανώλης Μπεκρής έκανε φοβερή κούρσα στα 100 εμπόδια με χρόνο 15’66 (15’64 το όριο για Πανελλήνιο), ο Μάρκος Βαρίτης έκανε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση στο άλμα εις ύψος (1.60) και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου έκανε εξαιρετική 2η μέρα, κάνοντας ατομικά ρεκόρ σε Ύψος, ακόντιο και 1000μ.!!!
Στην κατηγορία Ανδρών ο Κωνσταντίνος Πορφύρης από το Κοντοπούλι, στην επανεμφάνιση του μετά από 3 χρόνια, ήταν σπουδαίος!!!
Έκανε μεγάλες βολές στον Ακοντισμό, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και πιάνοντας το όριο βαθμολόγησης, ενώ στη δισκοβολία έχασε στην τελευταία βολή το χρυσό μετάλλιο, μένοντας στη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο!!!
Τέλος στην κατηγορία Κ-20 Γυναικών η Όλγα Αγαλιανού από τον Κάσπακα, στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα του συλλόγου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον Ακοντισμό με όριο βαθμολόγησης, ενώ ήταν και 2η στη Σφαιροβολία, αφήνοντας υποσχέσεις για το Διασσυλογικό Κ-18 που είναι σε μια εβδομάδα!!!
 Θ Ε Ρ Μ Α Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α …
σε όλους τους αθλητές και την αθλήτρια μας για τον αγώνα που έδωσαν!!!
Στους προπονητές μας, Λασκαρέλια Βασίλη, Γιώργο Μπιτχαβά, Αλέξανδρο Πλωμαρίτη και στον αθλητής μας Κωνσταντίνο Πορφυρή που βοηθάει στο κομμάτι των ρίψεων!!!
Στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες όλων των ομάδων που συμμετείχαν!!!
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε ….Θ Ε Ρ Μ Α
Τους γονείς των παιδιών για την βοήθεια και την εμπιστοσύνη τους στο σύλλογο και τη στήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους!!!
Τους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές και τους φίλους του συλλόγου μας!!!
Την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Ν. Λέσβου και την τεχνική μας σύμβουλο Ελένη Μαριγλή για την άψογη διοργάνωση των αγώνων και για την πολύτιμη βοήθεια τους!!!
Τον Σύνδεσμο κριτών κλασικού αθλητισμού Ν.Λέσβου!!!
Α.Ο. Ηφαιστία / Τμήμα Στίβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ