Κυριακή 22.05.2022

ΑΕ Λήμνος : Κορίτσια ελάτε να παίξουμε ποδόσφαιρο!

Ήρθε η ώρα για τα μικρά κορίτσια της Λήμνου να παίξουν ποδόσφαιρο. Η ΑΕ Λήμνος ξεκινά την Ακαδημία κοριτσιών κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο γήπεδο της Μύρινας στις 18:30.

Ύστερα από το εγχείρημα της συμμετοχής, για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού μας, γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου σε επίσημο πρωτάθλημα της χώρας, ήρθε η στιγμή να οργανωθεί και τμήμα υποδομής με κορίτσια ηλικίας 7-12 ετών, που θα στελεχώσουν την ομάδα της ΑΕ Λήμνος στο μέλλον.

Με στόχο τη δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου κοριτσιών, που θα μαθαίνουν τα μυστικά του δημοφιλέστερου αθλήματος παγκοσμίως, η ομάδα μας καλεί όσες μικρές κυρίες επιθυμούν να γίνουν μέλος της παρέας μας. Η συμμετοχή της ΑΕ Λήμνος στη Γ’ Εθνική κατηγορία γυναικών 2021-22 υπήρξε τεράστια εμπειρία για τις αθλήτριες που συμμετείχαν, ενώ εντυπωσίασε τους “αντιπάλους” μας, και όχι μόνο, για τη ζεστή φιλοξενία που τους παρείχαμε, αλλά και για την οργάνωσή μας σε όλους τους τομείς.

Αν επιθυμείτε να γίνεται μέρος αυτής της οικογένειας, απλά ελάτε στο γήπεδο. Η συμμετοχή είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τα παιδιά ανεξάρτητα τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις. Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την μπάλα και το νησί μας σας προσκαλούμε την Τρίτη 3 Μαΐου για μια πρώτη γνωριμία. Τα κορίτσια της ΑΕ Λήμνος θα σας περιμένουν στο γήπεδο της Μύρινας.

Υπεύθυνη Ακαδημίας Μαρία Μπουλέτου τηλ: 6973676468

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ