Τρίτη 05.12.2023

ΑΕΛ: Επανέναρξη του Τμήματος Στίβου ΑμεΑ

Η ΑΕΛ ανακοινώνει την επανέναρξη του  Τμήματος Στίβου ΑμεΑ για την ποερίοδο 2023-2024, στο τιμόνι του οποίου θα βρίσκεται μια παλιά αθλήτρια της Ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Ήμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του τμήματος στίβου των ΑμεΑ της Α.Ε.Λημνου για την φετινή περίοδο!

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί από τις 10:00 έως τις 11:00 στο μικρό κλειστό της Μύρινας.

Το τμήμα στίβου ΑμεΑ της Α.Ε.Λήμνου λειτουργεί από το 2010 καθαρά και εξολοκλήρου σε εθελοντική βάση!

Σκοπός μας είναι η δυνατότητα και η πρόσβαση ΟΛΩΝ στο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!

Στόχος μας είναι η βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων και κοινωνικοποίηση – ομαδοποίηση των παιδιών μέσα από τον στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα!

Υπεύθυνοι για την λειτουργία του τμήματος ορίζονται:

Η κυρία Μάνια Κατεβαινιδου (διευθύντρια του ειδικού σχολείου Καλλιθέας – εκπαιδευτικός) &

Ο κύριος Νίκος Καρύδης (καθηγητής φυσικής αγωγής).

Υπεύθυνοι για τις προπονήσεις αναλαμβάνουν:

• Η κυρία Κατερίνα Μουτζούρη (πτυχιούχος φυσικής αγωγής) &

• Η κυρία Δήμητρα Παππά (φυσικοθεραπεύτρια).

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή αθλητική περίοδο!

Για την καλύτερη λειτουργία του τμήματος χρειαζόμαστε κάποιους επιπλέον εθελοντές σε σταθερή βάση (κάθε

Σάββατο 10:00 με 11:00), όποιοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο inbox του τμήματος στίβου (Στιβος Α.Ε.Λημνου)

Επίσης ας επικοινωνήσουν μαζί μας όποιοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν το τμήμα χορηγικά (εξοπλισμός, ένδυση, μετακινήσεις).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ