Κυριακή 10.12.2023

ΑΕΛ Λήμνος: 16 μετάλλια και συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Με γεμάτες τις βαλίτσες μετάλλια και διακρίσεις, επιστρέφει από τη Μυτιλήνη το τμήμα στίβου της ΑΕΛ, το οποίο συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

Μεγάλη πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 της αθλήτριάς μας Δήμητρας Μουχτή στα 100Μ εμπόδια!!!

Οι μικροί μας της κατηγορίας Κ16 έρχονται πολύ δυνατά με πολύ καλές επιδόσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!!!

Με 16 μετάλλια συνολικά 5 Χρυσά- 11 αργυρά & μία τρίτη θέση που την ψάχνουμε ακόμα στα ”χαρτιά” και στις λάθος χρονομετρήσεις και κατάταξη, μας έδειξαν πως έρχονται μεγάλες στιγμές για τον Λημνιακό στίβο!!!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και πολλά ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές μας και στις οικογένειές τους, τόσο για τις επιδόσεις τους αλλά πολύ περισσότερο για το ήθος τους!!!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην προπονητική μας ομάδα Κο Κώστα Τσελεπή, Κο Νίκο Καρύδη, Κο Χρήστο Γεωργίου, Κο Δήμο Τράνταλο, Κο Παναγιώτη Μονδάνο, Κα Δέσποινα Κουκούμη, Κα Όλγα Χατζόγλου, Κα Κική Μαχαιρούδη, Κα Χάιδο Μουστάκα, Κο Δημήτρη Μωυσή, Κα Ελένη Μωραίτη!!!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων που συμμετείχαν, στους προπονητές και στους παράγοντες και ιδιαίτερα στην ομάδα του Α.Ο.Ηφαιστία!!!

Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους προπονητές-τριες για το άψογο κλίμα, ιδιαιτέρως όμως την προπονήτρια και την αθλήτρια της Ολυμπιάδας Μύθημνας για το Ευ Αγωνίζεσται!!!

Τις θερμές μας Ευχαριστίες στα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας και περισσότερο στα μέλη της τεχνικής επιτροπής στίβου Κα Χριστίνα Μοσχούδη, Κα Κάλια Κατερινάκη, Κο Ρούλη Καραγιάννη, Κο Άγγελο Καβαλέρο και σε όλους όσους βοηθάνε τις προσπάθειές μας!!!

Τις θερμές μας Ευχαριστίες στην Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ν.Λέσβου και στα μέλη του Δ.Σ, στην Τεχνική μας σύμβουλο Κα Ελένη Μαριγλή, στο προσωπικό του σταδίου και στον γιατρό των αγώνων!!!

Τις θερμές μας Ευχαριστίες στο σύνδεσμο κριτών κλασικού αθλητισμού Ν.Λέσβου!!! Σας παρακαλούμε όπως απομακρύνετε μέλη σας τα οποία δεν βοηθάνε την ανάπτυξη του αθλήματος, την ορθή διεξαγωγή των αγώνων με την αδιάλλακτη στάση τους όταν επαληθευμένα γίνεται κάποιο λάθος (Λάθη γίνονται και είναι ανθρώπινα… όταν δεν αναγνωρίζονται και είναι εις βάρος των αθλητών και του αγώνα που κάνουν τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά).

Τις θερμές μας Ευχαριστίες στις εταιρίες BLUE STAR FERRIES & HELLENIC SEAWAYS!!!

Τις θερμότερες ΕΥΧΑΡΙΣΤΊΕΣ στους δικούς μας ανθρώπους, στους φίλους μας, στους υποστηρικτές μας, στους συνεργάτες μας και στους χορηγούς μας!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

343978769 776307454073405 5160259328853873893 n

ΠΗΓΗ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ