Τετάρτη 29.03.2023

Αυτό είναι τελικά το μυστικό για καλύτερο σεξ

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να είναι αυτό που θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή

Αυτό είναι τελικά το μυστικό για καλύτερο σεξ

Μπορεί να νομίζετε ότι οι επιστήμονες θα μας συστήσουν κάποια πρωτότυπη τεχνική ή έστω έναν καινοτόμο τρόπο σκέψης που θα απογειώσει την ερωτική μας ζωή, αλλά όπως φαίνεται αυτό που έχουν να μας προτείνουν φαντάζει μάλλον προσγειωμένο και καθόλου εκπληκτικό.

Και όμως, παρόλα αυτά είναι αποτελεσματικό, σύμφωνα με τους ειδικούς και βάσει των παρατηρήσεών τους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια, αν ο άνδραςσυμμετέχει περισσότερο στην φροντίδα των παιδιών και στο νοικοκυριό συνολικά, τότε θα το αποτέλεσμα θα φανεί στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριού και θα είναι καλό!

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι όταν οι άνδρες αναλαμβάνουν περισσότερα καθήκοντα όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών, μοιραζόμενοι ουσιαστικά το έργο της φροντίδας τους με την σύντροφο τους -αντί εκείνη να το επωμίζεται εξ’ ολοκλήρου- τότε το ζευγάρι αντλεί μεγαλύτερη ικανοποίηση από την σχέση του, γεγονός που αντανακλά και στην ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής.

Όταν, όμως, η γυναίκα έχει την αποκλειστική ευθύνη της φροντίδας των παιδιών, τότε κανένας από τους δυο συντρόφους δεν είναι ευχαριστημένοςκαι οι δύο αναφέρουν μεγαλύτερη δυσαρέσκεια από την ποιότητα της σχέσης τους, καθώς και της ερωτικής τους ζωής.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.ygeiamou.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ