Δευτέρα 14.06.2021

Ανακάλυψαν… ζούγκλα στη Μυτιλήνη!

Βαριά έπεσε η ήττα στον Αίαντα Σαλαμίνας, που εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από το… πλοίο, κάνοντας λόγο για τη ζούγκλα της Μυτιλήνης!

Σε αυτή αναφέρεται ότι η αποστολή της ομάδας αναχώρησε συνοδεία αστυνομικής δύναμης για το λιμάνι, ενώ σε ένα ρεσιτάλ σεναρίου μυθοπλασίας, οι άνθρωποι του Αίαντα ανακάλυψαν επεισόδια από φιλάθλους -και όχι μόνο- (;) έξω από τα αποδυτήρια. Τα οποία δεν είδε κανείς…

Αναλυτικά, η ασύντακτη και ανορθόγραφη ανακοίνωση, δείγμα της σύγχυσης που επικρατεί στις τάξεις του συμπαθούς -κατά τα άλλα- συλλόγου: “Η αποστολή της ομαδας μας γύρισε με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στο λιμάνι Μυτιλήνης για την επιστροφή μας !

Προστασία της αστυνομίας από το στάδιο Μυτιλήνης μετά από δική μας τηλεφωνική επικοινωνία με Αστυνομία αποφευγοντας τους μαινόμενους φιλάθλους ( και όχι μόνο ) του Αιολικού εντός του περιβάλλοντα χώρου των αποδυτηρίων σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Η αποστολή μας δέχθηκε ομαδική επίθεση από φιλαθλους ,παράγοντες και ποδοσφαιριστές έξω από τα αποδυτήρια των Διαιτητών και φυσικά το φύλλο αγώνα λευκό χωρίς περιγραφή των επισοδειων.

Αύριο με την επιστροφή μας θα ακολουθήσει λεπτομερή τοποθέτηση για όλη την ζούγκλα που ζήσαμε!”

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.sportlesvos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ