Σάββατο 02.03.2024

Ανακοίνωση από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης για την επίλυση του προβλήματος των σχολικών εκδρομών

           Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την επίλυση του προβλήματος που είχε προκύψει με τις σχολικές εκπαιδευτικές εκδρομές για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων  .

Από την πρώτη στιγμή η Ένωση είχε επαφές με τους αρμοδίους φορείς αποσκοπώντας να βρεθεί λύση με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών .

Στην προσπάθεια μας αυτή είχαμε την πλήρη συνεργασία και βοήθεια από όλους τους φορείς και υπηρεσίες που απευθυνθήκαμε

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε

τους προέδρους του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. κο Χριστόφα Στρατή, Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. κο Μολυβιάτη Πάρη ,την πρώην διοικήτρια της τροχαίας κα Βακάλη Χρύσα και τον νύν διοικητή της τροχαίας κο Λιάκο Γεώργιο για την συνεργασία και το ενδιαφέρον που έδειξαν . Φυσικά να μην λησμονήσουμε να ευχαριστήσουμε και τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Λεωφορείων κο Βαριάμη Ραφαήλ που με αφορμή την προχθεσινή του συνάντηση και παρέμβαση , προέκυψε τελικά η λύση .

Να διευκρινίσουμε όμως ότι όσο αφορά τους μαθητές των νηπιαγωγείων ισχύουν τα εξής : Οι μετακινήσεις γίνονται με λεωφορεία που έχουν ζώνες τριών θέσεων και χρειάζεται οι γονείς να έχουν το ειδικό καρεκλάκι isofix ή με ζώνη 2 σημείων .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3:11 μμ

re