Παρασκευή 24.05.2024

Αναβολές ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω έλλειψης απινιδωτών

Η απόφαση της ΕΠΟ να μην διεξάγονται πλέον αγώνες χωρίς την ύπαρξη απινιδωτή στα γήπεδα οδηγεί κάποιες Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων στην απόφαση αναβολή των αγωνιστικών, ενώ κάποιες άλλες προειδοποιούν τα σωματεία τους να μην διεξάγουν αγώνες χωρίς την ύπαρξη απινιδωτή. Δείτε ανακοινώσεις ΕΠΣ που αναγκάζονται να αναβάλλουν τις διοργανώσεις τους:

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ

Ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες πρωταθλημάτων ΕΠΣ Ηλείας, λόγω έλλειψης απινιδωτών. Η επανέναρξή τους θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο Τύπου και οι αγώνες θα συνεχιστούν από την αγωνιστική κατά την οποία έγινε η διακοπή τους.

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 

Σε συνέχεια  σχετικής απόφασης της  ΕΠΟ για την ύπαρξη απινιδωτών στα γήπεδα , η Επιτροπή Πρωταθλήματος- Κυπέλλου  της  ΕΠΣ Καρδίτσας  ανακοινώνει την ΑΝΑΒΟΛΗ  όλων των προγραμματισμένων αγώνων  Α΄- Β΄- Γ΄ Ερασιτεχνικής  καθώς  και των πρωταθλημάτων  υποδομών  για το προσεχές Σαββατοκύριακο  4/5-2-2023.

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Αναβολή όλων των αγώνων της Α2,Β και Κ-12, Κ-14 για το Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου,έως να βρεθεί λύση με το θέμα των απινιδωτών.

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Υποδομών οι προγραμματισμένοι αγώνες του Σαββάτου 4.02.2023, της 11ης αγωνιστικής των Κ16,αναβάλλονται και ορίζονται για το Σάββατο 11.02.2023.

Πηγή: https://soccerplus.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ