Κυριακή 28.05.2023

Αναζητούν τον «Sasha» που φέρεται να έριξε ναρκωτικό στο ποτό ανήλικης και μετά τη βίασε

Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία της 17χρονης, να της έριξε ναρκωτική ουσία μέσα σε σφηνάκι που κατανάλωσε σε μπαρ της οδού Σκουφά, στο Κολωνάκι, προκειμένου να την ζαλίσει και στη συνέχεια να ενδώσει στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Η νεαρή κοπέλα έδωσε στις αστυνομικές Αρχές το Instagram του φερόμενου δράστη που φέρει το κωδικό όνομα «Sasha» ενώ προσήλθε για κατάθεση και ο Φ.Κ που καθόταν με τον πρώτο κατηγορούμενο, τον Ν.Μ στο μαγαζί με τους ναργιλέδες στην Ηλιούπολη. Εκεί το θύμα μαζί με την άλλη ανήλικη φίλη της δέχθηκαν από τον πρώτο κατηγορούμενο πρόταση να δουλέψουν το καλοκαίρι στο μπαρ του στα Κύθηρα αλλά και να συνεχίσουν την διασκέδαση τους την ίδια μέρα.

Σημειώνεται ότι η ανήλικη κοπέλα μετά την καταγγελία της στην αστυνομία, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου έγινε λήψη ούρων και αίματος για την ανίχνευση αλκοόλης και ναρκωτικών, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται. Η ανήλικη κοπέλα εξετάστηκε και απο ιατροδικαστή.

Το χρονικό
Την περασμένη Δευτέρα δυο ανήλικα κορίτσια επισκέφτηκαν μαγαζί με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη. Εκεί γνώρισαν έναν 32χρονο μαζί με έναν ακόμη άνδρα, οι οποίοι τις προσέγγισαν με σκοπό να τους προτείνουν να εργαστούν σεζόν στα Κύθηρα, σε μαγαζί που διαθέτει ο ένας εκ των δυο. Μάλιστα οι δυο άνδρες δεν έχασαν ευκαιρία και πρότειναν στις δυο ανήλικες κοπέλες να βγουν και για ένα ποτό το βράδυ σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου, προκειμένου να συζητήσουν εκτενέστερα τις λεπτομέρειες για τη δουλειά στα Κύθηρα.

Όμως οι προθέσεις του ενός εκ των δύο αποδείχτηκαν εντελώς διαφορετικές. Κι αυτό διότι φίλος του που ήταν μαζί του  και αναζητείται από την αστυνομία,φέρεται ότι έριξε ναρκωτική ουσία σε σφηνάκι το οποίο πρόσφερε στην ανήλικη προκειμένου να τη βιάσει. Όταν άρχισε να ζαλίζεται, ξεκίνησε να τη χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα, προσπαθώντας να την πείσει μέσω της φίλης της να συνευρεθούν σεξουαλικά. Όμως, δεν τα κατάφερε και έφυγε από το μπαρ λίγο πριν τις 6 το πρωί.

Ξύπνησε σε άθλια κατάσταση 

Στη συνέχεια, η κοπέλα, μαζί με τον φίλο του, που είχε συναντήσει το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας στην Ηλιούπολη, έφυγαν από το μαγαζί και πήγαν σε σπίτι τρίτου προσώπου στο Αιγάλεω.

Η κοπέλα, μισολιπόθυμη, σύμφωνα την καταγγελία της, φέρεται να υπέκυψε στις αρρωστημένες διαθέσεις του 32χρονου. Ξύπνησε το μεσημέρι στο ίδιο σπίτι, σε άθλια κατάσταση, χωρίς εσώρουχα. Μην μπορώντας να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ειδοποίησε τους γονείς της και στη συνέχεια μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό.

Στους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση, είπε ότι έχει απώλεια μνήμης και πως πληροφορήθηκε από τον 32χρονο ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Επιπλέον κατέθεσε ότι εκείνος δεν έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη κατάσταση της για να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της καθώς, εάν δεν έπινε αυτό το σφηνάκι με την ναρκωτική ουσία δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε όσα την ανάγκασαν με τον τρόπο τους να κάνει.

Εις βάρος του 32χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και εξέφρασε την επιθυμία του να καταθέσει μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο δεύτερος άνδρας, που φέρεται να έριξε τα ναρκωτικά στο σφηνάκι, αναζητείται από την αστυνομία ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ