Σάββατο 28.05.2022

Ανδρέας Καρασαρίνης “Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ελλάδα, και αυτό αυξάνει το μέγεθος ευθύνης της Γραμματείας Αγροτικών φορέων”.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την εξαιρετικά τιμητική απόφασή του, αναλαμβάνω σήμερα τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της ΝΔ.
Μετά από 21 χρόνια ενασχόλησης στη νεολαία (ΜΑΚΙ-ΔΑΠ-ΝΔΦΚ-ΟΝΝΕΔ)  είμαι έτοιμος μαζί με τους συνεργάτες μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, στο πλευρό του Πρωθυπουργού στον καθημερινό αγώνα που δίνει για την Πατρίδα μας.
Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ελλάδα, και αυτό αυξάνει το μέγεθος ευθύνης της Γραμματείας Αγροτικών φορέων.
Ευχαριστώ θερμά επίσης τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη  ένα φίλο με τον οποίο συμπορευόμαστε πάνω από 15 έτη.
Θέλω επιπροσθέτως να επισημάνω ότι η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, δυναμώνει συνέχεια με το σημαντικό έργο και τις πρωτοβουλίες του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη που μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Μπρατάκο εμπιστεύονται σε νέους ανθρώπους εξαιρετικά κομβικές θέσεις της Παράταξής μας.
Κλείνοντας, ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια και τους διαχρονικούς συνεργάτες και φίλους μου.
Συνεχίζουμε Δυναμικά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αφορμή τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Porto Myrina Palace, ο χρυσός ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Κεντέρης βρέθηκε στη Λήμνο, επισκέφθηκε το Στάδιο του Κοντοπουλίου και συνομίλησε με τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και τα διοικητικά στελέχη της Α.Ο. Ηφαιστίας. Η επίσημα ανάρτηση της Α.Ο. Ηφαιστίας Κοντοπουλίου αναφέρει: Επίσκεψη Κώστα Κεντέρη!!! Με αφορμή τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Porto Myrina Palace, ο χρυσός ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Κεντέρης βρέθηκε στη Λήμνο και είχε σειρά συναντήσεων για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες. Επισκέφτηκε τα 2 σωματεία που καλλιεργούν τον κλασικό αθλητισμό στο νησί και είχε συνομιλίες με αθλητές, προπονητές και παράγοντες. Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά τον υποδεχθήκαμε και στο Στάδιο Κοντοπουλίου, τον ενημερώσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και κυρίως για το γηπεδικό, ενω τα παιδιά μας είχαν την τύχη να φωτογραφηθούν μαζί του!!!

28.05.2022 - 3:00 μμ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ