Τετάρτη 21.02.2024

Απέραντη θλίψη στην Λημνιακή Ομογένεια……..για τον θάνατο της Ρούλας Παντσέλια

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στην ομογένεια ο ξαφνικός θάνατος μιας άξιας Ελληνίδας της Αυστραλίας που «έφυγε» για το αιώνιο ταξίδι σε ηλικία 64 ετών.

Πρόκειται για την Ρούλα Παντσέλια γνωστή στην ομογένεια κυρίως από την πολύχρονη δράση της στις τάξεις της Λημνιακής Κοινότητας, την οποία υπηρέτησε επί δεκαετίες από διάφορα πόστα.

Την θλιβερή είδηση έκαναν γνωστά τα παιδιά της με ανάρτησή τους, όπου μεταξύ άλλων ανέφεραν:

“Όμορφη μαμά μας, έφυγε από κοντά μας πολύ νωρίς. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο μας λείπεις ήδη και πόσο χαμένοι και συντετριμμένοι νιώθουμε χωρίς εσένα να μας καθοδηγείς στη ζωή.

Ήσουν τόσο γενναιόδωρη, στοργική, ευγενική, αποφασιστική και πάνω απ’ όλα δυνατή. Η ζωή δεν ήταν πάντα εύκολη για σένα, αλλά κρατούσες το κεφάλι σου ψηλά και πάντα έβαζες τις ανάγκες όλων των άλλων πάνω από τις δικές σου.

Είχες τόσο θετικό αντίκτυπο σε τόσους πολλούς ανθρώπους και άφησες πίσω σου μια καταπληκτική κληρονομιά. Τα 6 πανέμορφα εγγόνια σου σε αγαπούσαν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Συνήθιζες να μας λες ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και ότι όταν ο Θεός κλείνει μια πόρτα θα ανοίξει μια άλλη, απλά πρέπει να έχουμε πίστη. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος είναι αυτός ο λόγος αυτή τη στιγμή, αλλά ο Θεός πρέπει να χρειαζόταν έναν ξεχωριστό και όμορφο άγγελο στο πλευρό του.

Ήσουν η πιο καταπληκτική μαμά και γιαγιά και το καλύτερο πρότυπο για όλους μας. Στυλοβάτης δύναμης και ανιδιοτελής πέρα από κάθε μέτρο. Θα περάσουμε τη ζωή μας ελπίζοντας να γίνουμε έστω και κατά το ήμισυ η μαμά και η γυναίκα που ήσουν εσύ.

Μπορεί να μην είσαι πια μαζί μας, αλλά δεν θα ξεχαστείς ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη μαμά, θα σε αγαπάμε πάντα».

Η ανάρτησή τους, όπως ήταν αναμενόμενο, συγγκλόνισαν όσους γνώριζαν την Ρούλα που έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους.

Σύμφωνα με τους οικείους της η διακεκριμένη ομογενής δεν είχε προβλήματα υγείας και πέθανε από άγνωστα, μέχρι στιγμής αίτια.

Η κηδεία της θα γίνει την 1η Μαίου από το ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Malvern.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ