Τετάρτη 07.06.2023

Αποκάλυψη Γεωργιάδη για την υπόθεση Γεωργούλη: Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου είναι η Αρετή Αθανασίου

Στην αποκάλυψη του ονόματος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιοποίησε την ταυτότητα της καταγγέλλουσας στην υπόθεση Γεωργούλη αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο Action24. O υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε επίσης ότι η διαρροή έγινε μέσω ανάρτησης στα social media.

Μιλώντας για την πολύκροτη υπόθεση Γεωργούλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι «το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο και το tweet της έχει ανακαλυφθεί, αν και το διέγραψε, είναι Αρετή Αθανασίου». «Αυτή έγραψε πρώτη το όνομα και είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Δείτε στο αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης του Αλέξη Γεωργίου, ο οποίος κατηγορείται από την Ελένη Χρονοπούλου – στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υπάλληλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – για βιασμό και ξυλοδαρμό, το πολιτικό θερμόμετρο έχει χτυπήσει «κόκκινο». Με ανακοινώσεις τους, τα κόμματα στηλιτεύουν τη στάση που έχουν κρατήσει μέλη και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο για τα σχόλια τους σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση όσο και την δημοσιοποίηση της ταυτότητας της καταγγέλλουσας.

Σκληρή κριτική έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής τουλάχιστον τέσσερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για τις τοποθετήσεις τους σχετικά με την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Σε μια λιτή ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι προχώρησε στην διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, «μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του». Υπενθυμίζεται όμως ότι σε απαράδεκτες τοποθετήσεις για το θέμα προχώρησαν οι Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη και Αναστασία Γαϊταρτζή, και οι δύο υποψήφιες στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και ο Χρήστος Νικόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

«Σε μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση» η καταγγέλλουσα

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί, μιλώντας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο δικηγόρος της Ελένης Χρονοπούλου αλλά και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ ανέφεραν ότι η καταγγέλλουσα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά την δημοσιοποίηση του ονόματός της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις», ο δικηγόρος της Ελένης Χρονοπούλου, Σπήλιος Σπηλιάκος, σημείωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η καταγγέλλουσα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τον Αλέξη Γεωργούλη και ότι κινήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα. Ανέφερε ακόμα ότι η κατάσταση της ψυχολογίας της εντολέως του δεν είναι καλή μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος και των φωτογραφιών της.

To άρθρο Αποκάλυψη Γεωργιάδη για την υπόθεση Γεωργούλη: Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου είναι η Αρετή Αθανασίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ