Κυριακή 19.05.2024

Μπάκιγχαμ: Ο συγκινητικός λόγος που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν να συμφιλιωθούν με τον Χάρι και τη Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ έχουν αποξενωθεί από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για σχεδόν τέσσερα χρόνια – αλλά ο μελλοντικός βασιλιάς και η βασίλισσα «είναι ανοιχτοί» σε μια συμφιλίωση, λέει μια πηγή.

Όπως είπε ο ανώνυμος άντρας στο Us Weekly ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν κίνητρο να επανορθώσουν για χάρη των τριών παιδιών τους.

«Θέλουν μια σχέση με τη Μέγκαν και τον Χάρι και δεν θέλουν η αγανάκτηση να μεταφερθεί στην επόμενη γενιά», δήλωσε η πηγή.

Ο χρήστης πρόσθεσε ότι η Μέγκαν και ο Χάρι αισθάνονται παρόμοια, λέγοντας: «Προφανώς, ο Δούκας και η Δούκισσα θέλουν τα παιδιά τους να έχουν σχέση με τα ξαδέρφια τους».

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι γονείς του πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, της πριγκίπισσας Σάρλοτ, 8 και του πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν είναι μαμά και μπαμπάς του πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών, και της πριγκίπισσας Λίλιμπετ, 2 ετών.

Ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη εβδομάδα για μια τελετή για τον εορτασμό των 10 χρόνων από τους πρώτους Αγώνες Invictus, πυροδοτώντας εικασίες ότι θα μπορούσε να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, που αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται για καρκίνο.

Ωστόσο, μια ξεχωριστή πηγή είπε στη Mirror ότι είναι απίθανο να υπάρξει συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο.

«Η σχέση τους παραμένει εξαιρετικά διαλυμένη. Ο Χάρι έχει εκφράσει ιδιωτικά την επιθυμία να καθίσει με τον αδερφό του, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή», δήλωσε.

Ο Χάρι φέρεται να είναι έτοιμος να κάνει check-in σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του επερχόμενου ταξιδιού του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν κατάφεραν να προσφέρουν καμία από τις πολλές κατοικίες τους.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι μένει σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Λονδίνο, κάτι που επέλεξε να κάνει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο μετά τη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά Καρόλου.

Επί του παρόντος παραμένει ασαφές εάν ο Χάρι θα δει τον Κάρολο κατά τη σύντομη παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ