Σάββατο 28.05.2022

Basketball Summer Camp από τον Αιολικό

Η διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης φτάνοντας στο τέλος του πενταετούς πλάνου της, που ξεκίνησε με την πρόσληψη του Γκούμα, διοργανώνει Basketball Summer Camp.

Δείγμα της προόδου του τμήματος είναι η παρουσία του παίκτη Γιώργου Γιαννουζάκου και μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, σαν επικεφαλής της διοργάνωσης. Το Camp θα πραγματοποιηθεί από 15/6/22 έως 19/6/22, με τις προπονήσεις τις 3 πρώτες μέρες να γίνονται στο κλειστό Νεαπόλεως και τις 2 τελευταίες ημέρες στο ανοιχτό γήπεδο Καλλονής.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Πλήθος καλεσμένων θα έρθουν να διδάξουν και να μιλήσουν στα παιδιά για τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης. Πέραν του επικεφαλής του καμπ Γιώργου Γιαννουζάκου, θα παρευρεθεί και ο Μιχαλής Γιαννουζάκος. Ένα τοτέμ της προπονητικής και αληθινός δάσκαλος για γενεές παικτών και προπονητών.

Επίσης προσκεκλημένος είναι και ο Βασίλης Γεραγωτέλης, άμεσος συνεργάτης του  Σφαιρόπουλου σε Ολυμπιακό και Μακάμπι μεταξύ άλλων. Ο Γεραγωτέλης έχει ζήσει την ένταση και την πίεση στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο και η μετάδοση των εμπειριών του θα τους βοηθήσει όλους.

Επίσης θα συμμετέχουν και οι ντόπιοι προπονητές άλλων ομάδων όπως οι:

1. Καραμβάλης Γεώργιος κόουτς του Sports Club Μυτιλήνης πρωταθλητή παίδων 2021/2022
2. Αλμπάνης Ευστράτιος κόουτς Θησέα Παναγιούδας στην Α2 εθνική κατηγορία
3. Γιαννίκος Θεόδωρος κόουτς του Αιόλου Μυτιλήνης πρωταθλητής κορασίδων 2021/2022
5. Μαριόλας Ιγνάτιος κόουτς του Αρισβαίου Καλλονής
6. Καραγιάννης Ευστράτιος κόουτς της Ολυμπιάς Μήθυμνας
7. Ξετρίχης Νικόλαος κόουτς παίδων του Αιολικού
8. Καραδόπουλος Ιωάννης κόουτς αναπτυξιακών κατηγοριών
9. Ντουζίδης Θεόδωρος κόουτς αναπτυξιακών κατηγοριών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ