ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - 01/06/2022 - 7:59 μμ
Χήρας: νέα απάντηση σε Βέρρο
Το ότι ο κ. Βερρος τα ερπύστριοφορα μηχανήματα τα βάφτισε επιβατικά οχήματα της πολιτικής προστασίας , δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Παλιά του τέχνη κόσκινο άλλωστε.
Αυτο όμως που μας εκπλήσσει είναι η στροφή του κ. Βέρρου προς την ειλικρίνεια όπου και ομολογεί ότι υπάρχουν καύσιμα μέσα στο αλσύλιο όπου περιμετρικά υπάρχουν κατοικίες.
Ομολογεί επίσης ότι , πλέον , τα καύσιμα βρίσκονται σε δεξαμενή καινούργια την οποία παρέλαβαν πριν λίγες μέρες (!!!) . Τοσο καιρό που βρίσκονταν τα καύσιμα κ. Βέρρο ;
Μέσω φωτογραφιών του ο κ. Βέρρος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα για την βαρέλα . Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι μέσα είχε μιλκ σεϊκ !!!
Array Μέσω φωτογραφιών του ο κ. Βέρρος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα για την βαρέλα . Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι μέσα είχε μιλκ σεϊκ !!!
ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΗΡΑΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Χρυσό” το Φεστιβάλ της Γιορτής της Σαρδέλας Καλλονής στα Tourism Awards 2026!
04.05.2026 - 2:11 μμ
Απάντηση Δήμου Λήμνου σε εργαζόμενους ΟΤΑ για το πρόγραμμα ΔΥΠΑ
04.05.2026 - 11:47 πμ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
3:00 μμ
Κολλημένος στο 2015 ο Τσίπρας
12:00 μμ
Γιατί δεν ξεκολλάει η «βελόνα»;
6:00 μμ


























