Κυριακή 25.09.2022

Δελτίο τύπου της 30ης Αυγούστου 2022 του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου – Lesvos Runners Συμμετοχή μελών του Συλλόγου στον 10ο επετειακό Ημιμαραθώνιο Χίου

Ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου συμμετείχε με αριθμό μελών του στον 10ο επετειακό Ημιμαραθώνιο Χίου που έγινε την Κυριακή 28 Αυγούστου στη Χίο και οργανώθηκε από τον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου. Ο αγώνας περιελάμβανε τον ημιμαραθώνιο και παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων. Διάκριση επέτυχαν ο Αντώνης Κοντάκας στα 5 χιλιόμετρα καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση,  και στον ημιμαραθώνιο ο Μάνος Ορφανός με δεύτερη θέση γενικής και πρώτη στην ηλικιακή του κατηγορία και ο Στέλιος Κακαγιάννης με δεύτερη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία. Συνολικά συμμετείχαν 9 μέλη των Lesvos Runners, οι Ντόρα Χατζηχαραλάμπους, Αλέξανδρος Πλιάκας, Παναγιώτης Κατωτριώτης, Νίκος Αθανάσης, Αντώνης Κοντάκας, Μάνος Ορφανός, Δαμιανός Πέτρου, Άρης Σηφάκης και Στέλιος Κακαγιάννης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Lesvos Runners απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και εύχεται καλή αποκατάσταση!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ