Κυριακή 05.12.2021

Δήλωση Βέρρου για τη συνάντηση με Πέτσα-Αθανασίου

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, δήλωσε σχετικά:

«Η σημερινή συνάντησή μας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου επικυρώνει την χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος «Αντ. Τρίτσης» της συμμετοχής μας στο Πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ 2021», με το έργο που είναι ήδη γνωστό σε όλους, της ανακατασκευής του Κοινοτικού Ελαιοτριβείου στην Αγία Παρασκευή για τη δημιουργία εκεί, ενός Διεθνούς Κέντρου Μελέτης και Ανάδειξης της Ιστορικής Μνήμης.

Επειδή όταν φτάνουμε στην αρχή του τέλους σημαντικών έργων, είναι πάντα καλό να αποδίδουμε τα εύσημα εκεί που πρέπει, οφείλω καταρχάς να ευχαριστήσω θερμά ,για τη διαφαινόμενη ευτυχή κατάληξη τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Χαράλαμπο Αθανασίου που από την πρώτη στιγμή της υποβολής της πρότασής μας στο «ΕΛΛΑΔΑ 2021», ήταν θερμός υποστηρικτής και μας καθοδήγησε με τον καλύτερο τρόπο μέχρι τέλους, για να προχωρήσει η ιδέα μας. Μία ιδέα που μοιραστήκαμε από κοινού με τον καλό φίλο, Άγγελο Μουζάλα που ήταν η ψυχή αυτής της δουλειάς και αποτέλεσε και το συνδετικό κρίκο όλων μας για να φτάσουμε ως σήμερα, στο γραφείο του Υπουργού κ. Πέτσα και να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ αξίζει όμως και στον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, με τον οποίο έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία τους τελευταίους μήνες, τόσο για το έργο στην Αγία Παρασκευή, όσο και για τις περιπτώσεις που κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί θετικές εξελίξεις, όπως η προοπτική χρηματοδότησης του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Καλλονή, όσο και εκείνη της χρηματοδότησης των σημαντικών έργων οδοποιίας μας. Εύχομαι σύντομα, οι δημότες μας να γίνουν γρήγορα αποδέκτες των τελευταίων ευχάριστων εξελίξεων και τα δρομολογημένα έργα να αρχίσουν να εκτελούνται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ