Δευτέρα 05.06.2023

Δήμος Λήμνου: Αθλητικές δράσεις την ημέρα του Πατέρα | Ζητούνται εθελοντές

Δράση με τη συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων οργανώνει το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου ενόψει της Γιορτής του Πατέρα, που εορτάζεται την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023.

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λήμνου επιθυμούν η καλοκαιρινή αυτή γιορτή να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αθλητικές δραστηριότητες που θα διεξαχθούν σε χώρο και χρόνο που θα συναποφασίσουν, με τη συμμετοχή παιδιών και μπαμπάδων.

Καθότι για την υλοποίηση της δράσης είναι αναγκαία η εθελοντική συμβολή προπονητών, γυμναστών και ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό εν γένει, το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους αθλητικούς συλλόγους και ομίλους της Λήμνου που προτίθενται να συμμετάσχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας emailέως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση kentrokoinotitas.dlimnou@gmail.com.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται στο μήνυμά τους να αναγράφουν την ονομασία του αθλητικού συλλόγου, τα ονόματα των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν συνοδευόμενα από την ιδιότητά τους,καθώς κι ένα τηλέφωνο &emailεπικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου, στα τηλέφωνα 2254029110 (Αδαμάκη Μαρία, Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου Κοινότητας) και 2254029111 (Καραγιαννάκη Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός ΚΕΠ Υγείας).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ