Σάββατο 04.02.2023

Ευχαριστίες Παραδέλλη σε Κουτουλάκη για την οικονομική στήριξή του στο Κ.Κ.Π.Π.Β.Α

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Κ.Π.Π.Β.Α εκφράζουν δημοσίως εγκάρδιες ευχαριστίες στον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη Μανώλη ο οποίος έκανε άμεσα δεκτό το αίτημά μας για να μας επιχορηγήσει με το ποσό των 24.500 € ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη του αύλειου χώρου του Κέντρου μας .

Η μελέτη θα περιλαμβάνει την διαμόρφωση του πρανούς από την μεριά όλου του δάσους –εγκατάσταση πυρόσβεσης περιβάλλοντος χώρου με κανονάκια και άλλα μέσα –μελέτη ηλεκτρισμού του αύλειου χώρου με σύγχρονα φωτιστικά LED –δημιουργία πάρκινγκ καθώς και χώρου στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων του Κέντρου μας με σκέπαστρο ,καθώς και μελέτη εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας .

Επίσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Χαράλαμπο Αθανασίου ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας και στήριξε το αίτημά μας.

Η χειρονομία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Κέντρο μας καθώς επιδεικνύει κοινωνική ευθύνη και προσφορά για τον συνάνθρωπο .

Ευχόμαστε Ολόψυχα , Υγεία και Δύναμη για συνέχιση των πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων τους που αξίζουν επαίνου και συγχαρητηρίων. Καλή συνέχεια στο έργο σας .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Π.Π.Β.Α ΠΑΡΑΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ