Παρασκευή 24.05.2024

Επιμελητήριο Λέσβου – Δελτίο Τύπου – Υποδοχή Charter 2023

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες των δύο πρώτων πτήσεων charter για την επικείμενη τουριστική σεζόν στη Λέσβο.

 

Το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών και Ναυτιλιακών Πρακτόρων Λέσβου, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Απριλίου 2023, διοργάνωσαν εκδήλωση υποδοχής για τους 100 επιβάτες από το Άμστερνταμ που έφτασαν με πτήση της εταιρίας Corendon και για τους 160 επιβάτες από το Στάνστεντ του Λονδίνου που έφτασαν με πτήση της εταιρίας Jet 2.

 

Συγκεκριμένα στο χώρο των αφίξεων του Αερολιμένα «Οδυσσέας Ελύτης», είχε στηθεί μπουφές με παραδοσιακά λεσβιακά εδέσματα και κεράσματα, όπως λαδοτύρι Μυτιλήνης, γκιουζλεμέδες, πιτάκια με ελιά, ούζο κ.α., ενώ τους επισκέπτες υποδέχθηκε αντιπροσωπεία παιδιών από το Αναγνωστήριο Αγιάσου, παίζοντας παραδοσιακά σαντούρια και χορεύοντας τοπικούς παραδοσιακούς χορούς με τους επισκέπτες.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τόνωσης και προώθησης του τουρισμού της Λέσβου, με τους τουρίστες να έχουν αποκομίσει πολύ θετική εντύπωση από τα πρώτα κιόλας λεπτά της άφιξής τους στο νησί.

 

Το Επιμελητήριο Λέσβου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή, ιδιαίτερα το Αναγνωστήριο Αγιάσου, για την συμβολή του στην διοργάνωση της εκδήλωσης, τις Ποτοποιοίες Σπέντζα, Βαρβαγιάννη και Ισιδώρου Αρβανίτη, για την θετική τους ανταπόκριση στο αίτημα για την προσφορά των ούζων, καθώς και τον Διευθυντή του Αεροδρομίου «Οδυσσέας Ελύτης».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ