ΛΕΣΒΟΣ - 29/10/2026 - 2:27 μμ
Επίσκεψη Χαράλαμπου Αθανασίου στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Λέσβου
Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Λέσβου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τη λειτουργία της δομής, τις παρεχόμενες υπηρεσίες αποκατάστασης και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας, την υποστήριξη των ατόμων που χρειάζονται υπηρεσίες αποκατάστασης και ενίσχυσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η επίσκεψη αποτέλεσε ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, καταγραφή προβληματισμών και ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τη δομή, με στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας της και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ωφελούμενων.
Το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό και υγειονομικό έργο με επίκεντρο τον άνθρωπο, την αποκατάσταση, την αξιοπρέπεια και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Ο κ. Αθανασίου δήλωσε ότι θα είναι αρωγός των εργαζομένων και της διοίκησης του κέντρου για την διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών της δομής.
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρύθμιση χρεών στον Δήμο Μυτιλήνης: Ελάχιστη δόση 30 ευρώ και ειδικές ελαφρύνσεις
29.10.2026 - 7:00 πμ
Το μήνυμα του Ταξιάρχη Βέρρου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
28.10.2026 - 1:26 μμ


























