Τρίτη 06.06.2023

Επίσκεψη στο 3ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης και ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου

Στα πλαίσια της Στρατηγικής Επικοινωνίας του προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο» για την προγραμματική περίοδο 2021- 2027, ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου κ. Γίωργος Πλακωτάρης συνοδευόμενος από τα στελέχη της Μονάδας Β1 κ. Μαρία Φίλιογλου και κ. Γιώργο Μαντό, επισκέφτηκε το 3ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης για να ενημερώσει τους μαθητές σχετικά με τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.

Η ενημέρωση έγινε με τρόπο διαδραστικό , ώστε να συμμετέχουν οι μαθητές στην συζήτηση καθώς και να εκφράσουν τις απορίες τους αλλά και τις απόψεις τους. Η συνάντηση αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κατόπιν εκδηλώσεως ενδιαφέροντος από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου κ. Δημήτρη Χτενέλλη και της καθηγήτριας κ. Σταυρούλας Βασιλαράκου, τους οποίους ευχαριστούμε για την συνεργασία τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ