Τρίτη 28.03.2023

Επιτακτική η ανάγκη να βρουν τα κόμματα λύση στο ζήτημα του κόμματος Κασιδιάρη με σύννομο τρόπο – Μοναδικός στόχος, η προστασία της Δημοκρατίας

Στο ζήτημα του κόμματος Κασιδιάρη δεν χωρούν αντιπαραθέσεις. Τα κόμματα πρέπει να συμφωνήσουν… χθες πως καμία εγκληματική συμμορίαμε μανδύα κόμματος δεν μπορεί να πάρει μέρος στις εκλογές. Η Δημοκρατία μας, εκτός από ανοχή, έχει και όρια. Και απέναντι στους εχθρούς της πρέπει να υψώνει τείχη.

Τα λάθη που έγιναν με τη ναζιστική συμμορία από το 2011 έως το 2019 δεν μπορεί να επαναληφθούν. Τις ντροπιαστικές σκηνές μέσα στο Κοινοβούλιο, με τους μπράβους, τις απειλές και τις χυδαιότητες, επ’ ουδενί πρέπει να τις ξαναζήσουμε. Τα τερτίπια του έγκλειστου Κασιδιάρη με τους συγγενείς του και τους μεταμφιεσμένους Χρυσαυγίτες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από την Πολιτεία. Το δηλητήριο του μίσους, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας πρέπει να μείνει κλεισμένο στη φυλακή, μαζί με τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης.

Οπότε, με συντεταγμένο και συνάμα σύννομο τρόπο, τα κόμματα πρέπει να βρουν λύση. Χωρίς μικρότητες και μικροψυχίες. Με έναν και μοναδικό στόχο: την προστασία της Δημοκρατίας.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 21/1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ