Κυριακή 28.05.2023

Επίθεση σε 18χρονο στην Ακρόπολη: «Πολύ βίαια τα χτυπήματα» – Τα αιματοβαμμένα ρούχα του δράστη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους δύο ανήλικους δράστες, που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν τον 18χρονο στην Ακρόπολη για να τον ληστέψουν

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους δύο ανήλικους δράστες, που επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν τον 18χρονο στην Ακρόπολη για να τον ληστέψουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, o 17χρονος ομολόγησε στην ανακρίτρια τις πράξεις του.

Δε θα μπορούσε, άλλωστε να κάνει διαφορετικά, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του τα ρούχα που είχαν κηλίδες από το αίμα του 18χρονου.

«Πιστεύω στη Δικαιοσύνη» είπε ο πατέρας του 18χρονου, συμπληρώνοντας πως ο γιος του είναι φοβισμένος, πονάει και δεν μπορεί να πει πολλά. Ο δεύτερος 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε Α.Τ. της περιοχής του μια φορά τον μήνα και της παρακολούθησης από κοινωνική υπηρεσία. Aρνήθηκε ότι συμμετείχε στη ληστεία και υποστήριξε ότι βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Μάλιστα, οι συνήγοροί του λένε πως όταν ο 18χρονος Δημήτρης γίνει καλά, θέλει να τον συναντήσει προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη και να του εξηγήσει ότι εκείνος δεν είχε καμία ευθύνη για την επίθεση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ