Δευτέρα 05.12.2022

Επιτυχίες τριών Λέσβιων αθλητών στο Kravara Enduro 2022

Μεγάλες επιτυχίες από τους 3 Λέσβιους αθλητές που ακολούθησαν τον 2ο γύρο του Enduro Greek Series που ξεκίνησε στις 8/5/2022 από την Αγιάσο της Λέσβου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα Κράβαρα Αιτωλοακαρνανίας και η αποστολή από τη Λέσβο περιλάμβανε, τη γυναίκα της ομάδας, Αναστασία Χατζέλη, τον Αλέξανδρο Κέλμαλη στην κατηγορία Men και τον Χρήστο Μανωλέα στην under 21. Tο 2o Kravara Enduro MTB είναι ενσωματωμένο στο Enduro Greek Series αποτελεί το 2ο σταθμό του πρωταθλήματος στην Ελλάδα κι ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 19/6/2022.

Τα μονοπάτια της Άνω Χώρας και της Ελατούς στο Ελατόδασος των Κραβάρων σκόρπισαν χαμόγελα και ενθουσιασμό σε συμμετέχοντες και σε θεατές. Τα χωριά Άνω – Κάτω Χώρα και η Ελατού πρόσφεραν στους αγωνιζόμενους μια ζεστή μοναδική φιλοξενία και απίστευτα αγωνιστικά μονοπάτια. Το Λεσβιακό ενδιαφέρον για τον αγώνα επικεντρώνεται στην κατάκτηση πολύτιμων θέσεων από τους αθλητές μας.

Η Αναστασία Χατζέλη τα “έβαλε” με τις καλύτερες Ελληνίδες (και την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας) που συμμετείχαν στον αγώνα και κατέκτησε (με ποινή 3 λεπτών) την 5η θέση στην κατάταξη μετά τις Βάσω λαζοπούλου (1η θέση), Κατσαρού Μαρία (2η θέση) και Zaharieva Veneta (3η Θέση). Ο Αλέξανδρος Κέλμαλης κατετάγη 9ος στην κατηγορία Men 31-38 και ο Χρήστος Μανωλέας 15ος στην Under-21 κατηγορία.

Πηγή :
https://www.sportlesvos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ