Κυριακή 10.12.2023

Έρχονται οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων, και συνεχίζοντας το έργο που έχει δρομολογήσει, με πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων, αλλά και κοινωνικών πρωτοβουλιών, οι οποίες έχουν ως στόχο την ανακούφιση και ενίσχυση διαφόρων πασχόντων συμπολιτών μας και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, διοργανώνει, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, στις 20:00, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την Ομάδα Βετεράνων του ΠΑΟΚ.

Το «παρών» θα δώσουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που έγραψαν σημαντικές σελίδες στην ιστορία του «Δικεφάλου του Βορά», του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας γενικότερα. Μεταξύ αυτών οι: Γιώργος Κούδας, Θοδωρής Ζαγοράκης, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Κώστας Λαγωνίδης, Κώστας Μαλιούφας, Βαγγέλλης Νάστος, Νίκος Καραγεωργίου, Κώστας Ορφανός, Φιλώτας Πέλλιος, Διονύσης Χασιώτης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Τουρσουνίδης, Γιάννης Γκιτσιούδης, Απόστολος Τερζής, Απόστολος Τσουρέλας κ.ά.

Η παρουσία τους στην πόλη μας και το νησί μας θεωρούμε ότι αποτελεί σπουδαία τιμή για τους φιλάθλους -και όχι μόνο- καθώς και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν από κοντά τους συγκεκριμένους αθλητές, οι οποίοι ανέβασαν το επίπεδο του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης και της χώρα μας συνολικά.

Στο πλαίσιο της ίδιας αθλητικής-κοινωνικής εκδήλωσης θα τιμηθούν: ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παλλεσβιακού, Αργύρης Τσούρος, η Λεσβιακής καταγωγής ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ, Μιχαέλα Παράσχου και ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, σκοπός του συγκεκριμένου αγώνα είναι και η συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση της πάσχουσας συμπολίτισσάς μας Αγγελικής που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά το σοβαρό τροχαίο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ