Παρασκευή 01.07.2022

Ευαγγελισμός: Ασθενής κατήγγειλε νοσηλευτή για σεξουαλική επίθεση

Μια περίεργη καταγγελία για νοσηλευτήτου Ευαγγελισμού, διερευνά η Αστυνομία. Νεαρός ασθενής κατήγγειλε  οτι κατά τη διάρκεια εξετάσεων στην εφημερία του νοσοκομείου, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από νοσηλευτή.

Ο νεαρός, κάτοικος Θεσσαλονίκης σε κατάσταση σοκ, μετέβη στο Τμήμα Συντάγματος και κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνδρα, δίνοντας πλήρη περιγραφή του ατόμου και λεπτομέρειες απο το πρωτοφανές συμβάν.

Σύμφωνα με την καταγγελία στο Τμήμα Συντάγματος, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης. Ο 22χρονος απο τη Θεσσαλονίκη, κατά το διαστημα 13:00-14:00 μετέβη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Εκεί, τον πλησίασε ένας νοσηλευτής, του οποίου το μικρό όνομα έχει δώσει στις αρχές, 1.75-1.80 με κοντά μαύρα μαλλιά, γένια, γύρω στα 45 και όπως κατέθεσε εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Ο ασθενής, αντέδρασε και μόλις κατάφερε να συνέλθει απο την ψυχρολουσία, μετέβη στο Τμήμα Συντάγματος και κατήγγειλε το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια νοσηλευτική υπηρεσία του Ευαγγελισμού έχει κληθεί να προσκομίσει στο ΑΤ Συντάγματος το πρόγραμμα της πρωινής βάρδιας της Τρίτης 17 Μαϊου με όλα τους εργαζόμενους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Βάσει αυτού και βάσει των στοιχείων που καταγγέλθηκαν σχετικά με τα χαρακτηριστικά του εργαζόμενου που φέρεται να προέβη στην πράξη της σεξουαλικής παρενόχλησης και το μικρό του όνομα, οι αστυνομικές αρχές θα αναζητήσουν και ταυτοποιήσουν τον καταγγελλόμενο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ