Πέμπτη 30.06.2022

Εξώφυλλο στον Ιταλικό Τουριστικό οδηγό DOVE η Λήμνος, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου(φώτο).

Το εγκώμιο της Λήμνου πλέκει το δημοφιλές έγκυρο ταξιδιωτικό  ιταλικό περιοδικό  με απήχηση και στην Ευρώπη DOVE.

Μάλιστα το DOVE στο τελευταίο τεύχος κυκλοφορεί με εξώφυλλο την Λήμνο! Πρόκειται για μια ακόμα οργανωμένη προσπάθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίο και του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη που συνεχίζει τις Προωθητικές ενέργειες για το τουριστικό προϊόν των νησιών μας και της Λήμνου ειδικότερα.

Η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου με την  Περιφερειακή ενότητα της Λήμνου  χρηματοδότησαν το ταξίδι και την παραμονή των Ιταλών δημοσιογράφων που όπως βλέπετε και στις φώτο τους υποδέχθηκε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Κώσταντίνος Μουτζούρης  το περασμένο φθινόπωρο στο Επαρχείο Λήμνου . Οι δημοσιογράφοι τότε είχαν δηλώσει ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία ενώ σήμερα το εξώφυλλο και το αφιέρωμα του τεύχους για την Λήμνο μονοπωλεί το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων αναγνωστών του σ όλη την Ευρώπη .

Η τουριστική προβολή της Λήμνου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για το 2022.

Την φετινή χρονιά(2022) η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει εκπονήσει ένα πρωτοφανές σχέδιο προβολής της Λήμνου.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να βγει στον αέρα το επεισόδιο της εκπομπής του Τάσου Δούση «Εικόνες» που γυρίστηκε πριν λίγες μέρες  με την χρηματοδότηση της ΠΒΑ στο νησί και όπως πληροφορούμαστε περιλαμβάνει τις περισσότερες ομορφιές της Λήμνου.

Επίσης η ΠΒΑ φιλοξένησε για δυο μέρες την περασμένη εβδομάδα δυο δημοσιογράφους του Alpha  με γυρίσματα σε αξιοθέατα αλλά  και ρεπορτάζ με επισκέπτες που δηλώσαν ενθουσιασμένοι από την Λήμνο προτρέποντας όλους να επισκεφτούν το νησί και τις επόμενες μέρες θα «παίξουν» στα δελτία του καναλιού!

Επίσης  θα χρηματοδότησει με 25000 ευρω τους προσεχείς Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου που θα γίνουν τον Οκτώβρη  στην Λήμνο,  το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί διαχρονικά για τους συγκεκριμένους αγώνες  και σίγουρα θα έχουν πανελλήνια προβολή.

Την φιλοξενία των Ιταλών δημοσιογράφων όπως αναφέρουμε παραπάνω…

Ενώ για το τέλος αφήσαμε μια μεγάλη εκδήλωση- έκπληξη  τον Αύγουστο  για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης επιμελείται των τελευταίων λεπτομερειών πριν την ανακοίνωση, που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα όλους!!

Και έπεται και συνέχεια…!

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :
https://www.limnosreport.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ