Κυριακή 25.10.2026

Γενική συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λέσβου

Καλούνται όλα τα μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε.Λ. σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2021 , ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 π.μ. διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Μια μέρα πριν την διεξαγωγή της συνέλευσης θα σας αποσταλεί link για να μπορέσετε να συμμετέχετε.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

Διοικητικός Απολογισμός

Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για ανάδειξη Δ.Σ. , εκλογή αντιπροσώπων στην ΠΟΦΕΕ και εκλογή ελεγκτικής επιτροπής

Υποβολή υποψηφιοτήτων

 

Στην συνέλευση θα παραβρίσκεται το μέλος του συλλόγου μας Κορομηλάς Γεώργιος ο οποίος θα αναφέρει όλες τις εξελίξεις που αφορούν την πλατφόρμα mydata.

Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όλες τις απορίες , προβληματισμούς όλων των συναδέλφων. Θα διαχωρίσουμε  πλήρως τις υποχρεώσεις που αφορούν τους επαγγελματίες και τις υποχρεώσεις των  λογιστών.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.lesvospost.com/

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.