Παρασκευή 24.03.2023

Γουίλ Σμιθ: Πηγή από το περιβάλλον του αναφέρει πως δεν ζήτησε ποτέ προσωπικά συγγνώμη στον Κρις Ροκ

Ένας χρόνος έχει περάσει από το διασημότερο συμβάν στην ιστορία των Όσκαρ, το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ για το… ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Σμιθ.

Κι όμως, μέχρι και σήμερα, ο ηθοποιός δεν έχει ζητήσει ακόμα προσωπικά συγγνώμη από τον κωμικό, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στην Page Six. «Ο Γουίλ είχε καλέσει τον Κρις πέρσι, λίγο μετά τα Όσκαρ, αλλά εκείνος δεν το σήκωσε. Δεν έχουν μιλήσει από τότε», αναφέρει η ίδια πηγή.«Ο Κρις θα ήταν ανοιχτός στο να μιλήσουν, αν ο Γουίλ είχε ζητήσει και δημόσια συγγνώμη, μετά από όλες αυτές τις δηλώσεις και τις συζητήσεις που έχει κάνει αυτό το γεγονός», συμπληρώνει.

Όπως λέει παρακάτω, όταν ο Γουίλ Σμιθ είχε ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό δύο φορές μέσω Instagram, ο Κρις Ροκ θεώρησε πως ήταν μια «προσποιητή προσπάθεια να σώσει τη φήμη του» κι επίσης, ενοχλήθηκε που ο ηθοποιός αντί να τον ψάξει για να τον συναντήσει, προσπάθησε να «καλύψει» το συμβάν με ένα κείμενο στα social media.

Έτσι, δεν δέχτηκε τη συγγνώμη του και περίμενε μια προσωπική συζήτηση. Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν έκανε τότε, κάποια κίνηση και ο Κρις Ροκ πλέον, δεν έχει σκοπό να του το συγχωρήσει.

Άλλωστε, το έδειξε και με το νέο του stand up comedy στο Netflix, με τίτλο «Selective Outrage», στο οποίο αναφέρεται πολλές φορές στον Γουίλ Σμιθ, αλλά και τη σύζυγό του, Τζέιντα. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, λέει χαρακτηριστικά πως «η απιστία της Τζέιντα πόνεσε τον Γουίλ πιο πολύ από ό,τι πόνεσε εμένα το χαστούκι του».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ