Κυριακή 25.02.2024

Η Δήμαρχος Λήμνου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Γκατζιώνη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος

Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα είχε συνάντηση χθες, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο, με τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Γκατζιώνη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, οι φοιτητές μίλησαν με αισιοδοξία για τις προοπτικές του Τμήματος και το ανανεωμένο Πρόγραμμα Σπουδών και εξέφρασαν την αγάπη τους για το νησί αλλά και τους προβληματισμούς τους για ζητήματα στέγασης και μετακίνησης. Επίσης, παρουσίασαν στη Δήμαρχο τα σχέδιά τους για τη διοργάνωση και εφέτος του Φεστιβάλ Αλληλεγγύης και του Φεστιβάλ Έκφρασης καθώς και μια νέα δράση ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, την οποία επεξεργάζονται και επιθυμούν για αυτή τη συνεργασία του Δήμου.

Η Δήμαρχος άκουσε με ενδιαφέρον τον Πρόεδρο του Τμήματος και τους εκπροσώπους των φοιτητών και τους διαβεβαίωσε ότι η   Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει  τη φοιτητική κοινότητα και  το Πανεπιστήμιο ως αναπόσπαστα μέλη της κοινωνίας και της οικονομίας μας. Η επικοινωνία των μερών θα εξακολουθήσει στο πλαίσιο διασφάλισης μιας καλής σχέσης συνεργασίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ