Τρίτη 06.06.2023

Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Χρονοπούλου -Σε συζήτηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τη νέα γενιά

O Nίκος Ανδρουλάκης συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με τη νέα γενιά, στην οποία έκανε την πρώτη εμφάνισή της και η Ελένη Χρονοπούλου, υποψήφια με το Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Art Factory στον Ταύρο, σε μία ειδική εκδήλωση για τους νέους.

Την εκδήλωση συντόνισε η Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ως εκπρόσωπος των ομογενών.

Η κυρία Χρονοπούλου ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου think tank, στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες και επαγγελματίες που ζουν στο εξωτερικό, όπως άλλωστε και η ίδια. Όπως ανέφερε, κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι νέοι στα χρόνια της κρίσης, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον εκτός Ελλάδας.

H Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας
H Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας / Φωτογραφία: INTIME – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Πλέον, με περισσότερους από 250 συμμετέχοντες, οι οποίοι μοιράζονται όλοι την κοινή ανάγκη για συντροφικότητα, η Χρονοπούλου τονίζει την ουσία της πολιτικής δράσης για όσους έχουν ζήσει στο εξωτερικό. «Δεν είναι πολιτικό τσιτάτο, είναι η ουσία της πολιτικής δράσης για εμάς. […] Δεν έχεις επιλογή, είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στον Ταύρο, δεκάδες νέοι που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό παρουσίασαν τις δικές τους θέσεις και εμπειρίες από όλο τον κόσμο.

Παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, έδειξαν τη στήριξή τους στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, παρά το γεγονός ότι έχουν διαφορετικές αφετηρίες, ακόμη και πολιτικά.

H Ελένη Χρονοπούλου και ο Νίκος Ανδρουλάκης
H Ελένη Χρονοπούλου και ο Νίκος Ανδρουλάκης / Φωτογραφία: INTIME – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Ο κ. Ανδρουλάκης πήρε τον λόγο μετά τις παρουσιάσεις και χαιρέτισε την πρωτοβουλία του ξένου δικτύου, τονίζοντας την ανάγκη «να ακούσουμε την Ελλάδα που είναι έξω». Προέτρεψε τους νέους να συμμετάσχουν στην προεκλογική εκστρατεία, να πιστέψουν στο ακατόρθωτο και να αγωνιστούν για μια χώρα χωρίς διαφθορά, που θα εκτιμά την ισότητα και τη δικαιοσύνη για όλους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε επίσης για τα δεινά της νέας γενιάς στην Ελλάδα, αναφερόμενος στους οικονομικούς αγώνες, την πανδημία και την ενεργειακή κρίση. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για την τραγωδία των Τεμπών και επέμεινε ότι όλοι αξίζουν ίσα δικαιώματα, βάσει του νόμου.

(από αριστερά): Παναγιώτης Δουδωνής, επικεφαλής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ και η Ελένη Χρονοπούλου, τρίτη στο Επικρατείας
(Από αριστερά): Παναγιώτης Δουδωνής, επικεφαλής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, τρίτη στο Επικρατείας / Φωτογραφία: INTIME – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ