Σάββατο 02.12.2023

Η συγκινητική ανακοίνωση πιλότου που βγαίνει σε σύνταξη μετά από 32 χρόνια – Δείτε βίντεο

Μια συγκινητική στιγμή έζησαν οι επιβάτες πτήσης της American Airlines όταν ο πιλότος αποφάσισε να βγει από το πιλοτήριο για να κάνει μια ξεχωριστή ανακοίνωση λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου.

Αν και συνήθως οι πιλότοι κάνουν τις ανακοινώσεις μέσα από το cockpit του αεροπλάνου, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο πιλότος, Τζεφ Φελ, θέλησε να μιλήσει στους επιβάτες του από το τηλέφωνο που μιλούν οι αεροσυνοδοί, καθώς ήταν η τελευταία του πτήση μετά από 32 χρόνια, αφού θα έβγαινε σε σύνταξη.

Το ιδιαίτερο της περίπτωσης ήταν ότι ανάμεσα στους επιβάτες βρισκόταν και η οικογένεια του, η οποία θα τον συνόδευε στους αιθέρες στο τελευταίο του ταξίδι ως πιλότος στην American Airlines.«Καθώς ήρθατε στην πτήση American Flag 2561 προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σικάγο. Το όνομά μου είναι Τζεφ Φελ και είμαι ο πιλότος της πτήσης σας που θα διαρκέσει 2 ώρες και 43 λεπτά και ο καιρός στο Σικάγο είναι καλός», λέει στην αρχή της ομιλίας του και εξηγεί. «Συνήθως δεν στέκομαι μπροστά σε όλους κατά την απογείωση, αλλά σας μιλάω από το cockpit και αν γίνω συναισθηματικός να με συγχωρέσετε. Πριν απογειωθούμε για το Σικάγο δεν θέλω να παραλείψω μερικούς ανθρώπους που είναι πολύ σημαντικοί για εμένα κι βρίσκονται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και είναι η οικογένεια μου που ήρθαν μαζί μου στη τελευταία μου πτήση πριν συνταξιοδοτηθώ», διαβάζει από μια κόλλα χαρτί εμφανώς συγκινημένος.

Κομπιάζοντας ευχαριστεί τους πάντες και κυρίως την γυναίκα του για τα χρόνια που του στάθηκε σαν βράχος και κλείνει το μήνυμά του καλωσορίζοντας τους επιβάτες της πτήσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ